Съвети на специалиста28 юли 2008

Интериор на балкон

Създадено от gradinar
понеделник 28 юли 2008 - 16:24:01

achimenes_erecta.jpgДизайн на балкона: За много любители на цветята и градините балконът е единственото зелено пространство. Стандартният балкон е около 4 квадратни метра - територия, която ограничава избора при засаждането и подредбате на декоративни растения. Балконът е място за цветна градина, там не бива да има никакви излишни шкафове, простори, велосипеди, буркани, авточасти и кофи за боклук. Оптималният подход за облагородяване на балкона е да се поставят два стола и една маса, няколко едри цветя в саксии и две или три сандъчета с обилно цъфтящи сезонни цветя. Балконът може да се освети с мека светлина, да се постави кафез с екзотична птица и толкова. Създаването на интимно пространство за отдих е главната идея при озеленяването на балкона.

Растителност
: Почти всички стайни растения са подходящи за отглеждане на балкона; ако балконът е остъклен това може да се случва през цялата година, а ако е открит - само през топлия сезон. Организирането на балконските цветя става чрез поставяне на няколко по-едри растения в големи саксии и около тях - няколко дребни саксийни цветя.
Коментари Виж ощеLAN_NEWS_24  изглед за печат

Автор: Михаил Петров
Преглеждания: 2122
Прочетено: 6523 пъти
Коментари чрез Facebook

Материалите в този сайт са със запазени авторски права. Използването им без посочване на активен линк към източника е незаконно.
Copyright © 2007 cvetq.info. Всички права запазени.
Theme by Xen