РекламаДруги цветя

Лилиум, Крем бял - LiliumРаздел: Луковични и грудкови

четвъртък 15 януари 2009 - 07:43:18

Снимки. За преглед на снимките натисни върху тях!


Lilium.JPG Lilium1.jpg Lilium2.jpg Lilium3.jpg Lilium4.jpg Lilium,_Asiatic_Lily,_Gran_Cru_P7170110.JPG lilium-auratum-2001.jpg lilium-oxypetalun-v-insigne-JW.jpg Lilium.jpg LiliumAuratum.jpg Lilium_Golden_Splendor_.jpg Lilium_macklinae.jpg Lilium_martagon.jpg lilium_oriental_stargazer.jpg lilium_philadelphicum.jpg lilium_philadelphicum3.jpg Lilium_rubellum.jpg Lilium_souliei.jpg lilium_sp_sich2255.jpg lilium_superbum_briggs_beach.jpg

lilium.jpgДругото име на лилиума е "Звезда на земята". Легендата разказва, че когато падащите звезди докоснат земната повърхност, се превръщат в цветя. И тези цветя са лилиумите.
В античността го подарявали на любимата жена като знак за обич. Чуждите пратеници пък винаги поднасяли на владетеля това цвете като знак за покорство и добри пожелания.
Древните елини смятали, че лилиумът се е появил, когато от гръдта на богинята майка Хера капнали няколко капки мляко на земята. Затова и първото такова цвете било обагрено в снежнобяло.
През Ренесанса лилиумът украсявал всяко тържество в палатите, а дамите от дворцовото обкръжение закичвали с него косите или роклите си.
До XIX в. в Европа била позната единствено бялата разновидност на цветето. Розовите и жълтите били пренесени по-късно от Азия. В момента има близо 90 разновидности в най-невероятни разцветки.

Лилиумите съществуват в огромно разнообразие от цветове, форми и размери, могат да бъдат отглеждани както на открито, така и в домашни условия. Някои имат строги предпочитания към почвата, други могат да бъдат посадени и в обикновена градинска почва. Цъфтят от средата на пролетта до ранна есен, в зависимост от вида. Повечето видове са отлични цветя за букет, чиито цвят издържа до 8 дни. Лилиумите включват: Азиатски хибриди, Ориенталски хибриди, Американски хибриди и други.

Днес са известни повече от 2000 хибрида на Лилиума. Повечето от тях достигат височина, по-голяма от човешки ръст, цветовете им имат най-различна форма, багра (не са познати единствено сини и черни лилиуми) и размери (от 2,5 до 30 cm в диаметър). Съцветията са образувани от 6 до 20 тръбести цветове с дължина 7,5 cm. Венчелистчетата са извити нагоре, а в пазвите на листата се образуват малки луковички, чрез които растението може да се размножава. Някои видове цъфтят по 4 седмици в периода юни-септември.

Групата на лилиумите (lilium) се състои от многогодишни луковици, повечето от които са много издръжливи. Лилиумите произхождат основно от умерени гористи местности в северното полукълбо, което обуславя непоносимостта им към суха топлина. Обикновено ги откриваме растящи близо до храсти и други растения, които хвърлят сянка на корените и запазват луковиците хладни и влажни.

Отглеждане:

Място:
Желателно е да се отглеждат на слънчево и защитено от вятър място. Те спокойно могат да растат както в градината, така и в саксия, поставена на терасата. Само на закрито помещение, като се изключи зимната градина, не могат да виреят. Идеалното място за лилиума е шарената сянка, но хвърляна от растения, а не от зидове.

Почва:
Оптимална пръст или глинесто - хумусна градинска пръст със стиромул, перлит или пясък.

Поливане:
От май до септември трябва да се полива обилно. Не трябва да се допуска задържане на вода. Особено важно е корените да не се оставят да изсъхват.

Торене:
През април и май по повърхността на съда да се поръсва шепа дълготраен тор.

Болести и вредители:
Сиво гниене и почвена гнилост на луковиците поради задържане на вода. Вирусни заболявания.

Зазимяване:
През октомври и ноември пожълтелите издънки се отрязват. През декември се прибира и зимува на закрито при температура 0-5°С. He трябва да се оставя да изсъхне. През 2 години се пресажда през февруари/март.

Размножаване:
Лилиумът е луковично растение и се сади по принцип на средна дълбочина. Най-добре се хваща в периода март-април или наесен - през октомври-ноември. При засаждане дъното на саксията се посипва с едър пясък, корените се разпростират и между тях също се посипва пясък. Най-подходяща е умерено песъчливата пръст, богата на хумус. Добре е и да прибавите чернозем, примесен с листа. Растенията се поливат редовно и обилно и от време на време се поръсват с течен тор.

Още съвети:
Придържа се към пръчки или с пръстени. Увяхналите цветове се изрязват и растенията се оставят бавно да се свият. Подходящи за съдова култура са петров кръст (Lilium martagon, със завити листа на цветовете) и златен крем (Lilium auratum - хибриди).
Тези цветя не се прекопават, а около стъблата им се поставя добре угнил компост или тор.

Засаждане:
Дълбочината на засаждане зависи от начина, по който се вкоренява даденият сорт. При лилиумите с вкореняващо се стъбло се появяват власинки както при основата, така и точно над луковицата, което е причина тези растения да се засаждат по-дълбоко - на 15-20 см. Луковично вкореняващите се сортове се засаждат наесен на дълбочина 5 см. Месестите луковици се поставят в почвата веднага след закупуването им, тъй като има опасност да засъхнат. По принцип луковиците на всички видове лилиуми са доста капризни - ако почвата не е с добър дренаж, те бързо загниват и загиват. От друга страна, изключително важно е когато се засадят, да бъдат полети, за да не изсъхнат. Преди да бъдат поставени в земята, дъното на дупката се посипва с едър пясък, корените се разпростират и между тях също се посипва пясък. На по-високите сортове е добре да се сложат подпорни пръчки. Едва след това дупката се засипва с пръст.

Най-разпространени видове:
- ilium auratum - цветовете са куповидни, бели с жълта ивица по средата, осеяни с червеникавокафяви петънца. Lilium bulbiferum - на височина достига от 60 до 120 см, а цветовете са обагрена в оранжево с пурпурни петънца.

- Lilium tigrinum (тигрова лилия) - гроздовидни оранжеви съцветия, гъсто обсипани с кафяви петънца.

- Lilium candidum - съцветията са образувани от бели тръбести цветове - на брой от 6 до 20.

- Lilium martagon - с пурпурен цвят, обсипан с тъмночервени петънца.

- Lilium pumilum - цветовете са червени с дължина до 5,5 см и с обърнати нагоре венчелистчета.

- Lilium regale - цветовете са бели, тръбести, с жълти гърла и силен аромат.


Преглеждания: 37537
Раздел: Луковични и грудкови

изглед за печат създай pdf с тази новина
Напиши коментар: 3


Неуспех при записване на данните в БД.

O:9:\"MagpieRSS\":22:{s:6:\"parser\";i:0;s:12:\"current_item\";a:0:{}s:5:\"items\";a:50:{i:0;a:7:{s:5:\"title\";s:12:\"Кактус\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1930\";s:11:\"description\";s:482:\"\"kaktus1.JPG\"

Posted by: iveto

Description: <p>Подарявам много висок кактус (до тавана), защото няма къде да го гледам.. :( Надявам се да си намери добър нов собственик..</p>\";s:6:\"author\";s:16:\"iva0808@yahoo.de\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Mon, 07 Apr 2014 18:52:49 +0100\";s:7:\"summary\";s:482:\"\"kaktus1.JPG\"

Posted by: iveto

Description: <p>Подарявам много висок кактус (до тавана), защото няма къде да го гледам.. :( Надявам се да си намери добър нов собственик..</p>\";s:14:\"date_timestamp\";i:1396893169;}i:1;a:7:{s:5:\"title\";s:35:\"Розова Алстромерия\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1929\";s:11:\"description\";s:1115:\"\"222_htm_3b5200de.gif\"

Posted by: yyyy_yy

Description: <p><span style="color: #4c4b4a; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 18px; text-align: justify;">Продавам грудки (коренища) розова алстромерия засадени в около 0.500 кг торф.&nbsp;</span><span style="color: #4d4d4d; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 18px;">Многогодишно цвете, изключително родовито и устойчиво.&nbsp;</span></p> <p><strong><span style="background-color: #f0f0f0; color: #4d4d4d; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 18px;">0988883562</span></strong></p>

Price:  Лв3.00\";s:6:\"author\";s:14:\"yyyy_yy@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Mon, 07 Apr 2014 13:06:06 +0100\";s:7:\"summary\";s:1115:\"\"222_htm_3b5200de.gif\"

Posted by: yyyy_yy

Description: <p><span style="color: #4c4b4a; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 18px; text-align: justify;">Продавам грудки (коренища) розова алстромерия засадени в около 0.500 кг торф.&nbsp;</span><span style="color: #4d4d4d; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 18px;">Многогодишно цвете, изключително родовито и устойчиво.&nbsp;</span></p> <p><strong><span style="background-color: #f0f0f0; color: #4d4d4d; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 18px;">0988883562</span></strong></p>

Price:  Лв3.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1396872366;}i:2;a:7:{s:5:\"title\";s:70:\"Търся грудка за четирилистна детелина\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1928\";s:11:\"description\";s:1127:\"\"images_1.jpg\"

Posted by: polikseniya_a

Description: <p><strong>Търся </strong>да закупя или кат подарък <strong>до 9 грудки за четирилистна детелина</strong> за няой от двата показни на снимките вида. Искам да е <span style="text-decoration: underline;">без обагряне посредата</span>, т.е. да има само бледозелена или никаква нишка посредата на листата. <em>Моля, пишете ми само ако имате от&nbsp; показаните на снимкита растения. Не ми пишете за обагрения с червено посредата оксалис, не желая от него.</em>e-mail: polikseniya_a@abv.bg, тел: 0884 57 39 07</p>\";s:6:\"author\";s:20:\"polikseniya_a@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Sat, 29 Mar 2014 09:10:05 +0100\";s:7:\"summary\";s:1127:\"\"images_1.jpg\"

Posted by: polikseniya_a

Description: <p><strong>Търся </strong>да закупя или кат подарък <strong>до 9 грудки за четирилистна детелина</strong> за няой от двата показни на снимките вида. Искам да е <span style="text-decoration: underline;">без обагряне посредата</span>, т.е. да има само бледозелена или никаква нишка посредата на листата. <em>Моля, пишете ми само ако имате от&nbsp; показаните на снимкита растения. Не ми пишете за обагрения с червено посредата оксалис, не желая от него.</em>e-mail: polikseniya_a@abv.bg, тел: 0884 57 39 07</p>\";s:14:\"date_timestamp\";i:1396080605;}i:3;a:7:{s:5:\"title\";s:35:\"стрептокарпус Sky Blue\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1927\";s:11:\"description\";s:451:\"\"IMG_9325.JPG\"

Posted by: nevenar

Description: <p>Растението е силно здраво и цъфтящо продавам го защото ми се дублира цвета !</p>

Price:  Лв10.00\";s:6:\"author\";s:13:\"nevshu@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Sat, 29 Mar 2014 07:04:13 +0100\";s:7:\"summary\";s:451:\"\"IMG_9325.JPG\"

Posted by: nevenar

Description: <p>Растението е силно здраво и цъфтящо продавам го защото ми се дублира цвета !</p>

Price:  Лв10.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1396073053;}i:4;a:7:{s:5:\"title\";s:65:\"ПРОДАВАМ ЛАЛЕТА (ЛУКОВИЦИ) СПЕШНО Е!\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1926\";s:11:\"description\";s:1043:\"\"images1.jpg\"

Posted by: yonito2

Description: <p style="text-align: center;"><em><strong>Продавам луковици лалета на цена от 0,40 лв броя (може и по-ниско). Аз съм производителя. Живея в град Русе, но имам къща в покрайнините на Силистра където ги отглеждам. Имам 3 вида фосфорт парат и бели лалета. Търся спешно пазар и се надявам ако някои се интерсува да ме потърси в facebook Moni Yordanova https://www.facebook.com/moni.yordanova.96! Благодаря и много се надявам да имам успех!</strong></em></p>

Price:  Лв0.35\";s:6:\"author\";s:17:\"yoana_2002@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Fri, 28 Mar 2014 17:46:26 +0100\";s:7:\"summary\";s:1043:\"\"images1.jpg\"

Posted by: yonito2

Description: <p style="text-align: center;"><em><strong>Продавам луковици лалета на цена от 0,40 лв броя (може и по-ниско). Аз съм производителя. Живея в град Русе, но имам къща в покрайнините на Силистра където ги отглеждам. Имам 3 вида фосфорт парат и бели лалета. Търся спешно пазар и се надявам ако някои се интерсува да ме потърси в facebook Moni Yordanova https://www.facebook.com/moni.yordanova.96! Благодаря и много се надявам да имам успех!</strong></em></p>

Price:  Лв0.35\";s:14:\"date_timestamp\";i:1396025186;}i:5;a:7:{s:5:\"title\";s:65:\"Търся резници от Crataegus laevigata Paul\'s Scarlet\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1925\";s:11:\"description\";s:340:\"\"crataegus_paul_scarlet_058715000_1857_020220081.jpg\"

Posted by: bobo\";s:6:\"author\";s:28:\"rosen_dimitrov_spasov@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Tue, 18 Mar 2014 15:10:41 +0100\";s:7:\"summary\";s:340:\"\"crataegus_paul_scarlet_058715000_1857_020220081.jpg\"

Posted by: bobo\";s:14:\"date_timestamp\";i:1395151841;}i:6;a:7:{s:5:\"title\";s:65:\"Търся резници от Crataegus laevigata Paul\'s Scarlet\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1924\";s:11:\"description\";s:337:\"\"crataegus_paul_scarlet_058715000_1857_02022008.jpg\"

Posted by: bobo\";s:6:\"author\";s:28:\"rosen_dimitrov_spasov@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Tue, 18 Mar 2014 15:08:23 +0100\";s:7:\"summary\";s:337:\"\"crataegus_paul_scarlet_058715000_1857_02022008.jpg\"

Posted by: bobo\";s:14:\"date_timestamp\";i:1395151703;}i:7;a:7:{s:5:\"title\";s:16:\"адениуми\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1923\";s:11:\"description\";s:489:\"\"9_diamond_ring_1.jpg\"

Posted by: nevenar

Description: <p>Растенията са от семки и са с каудекс в момента разполагам с два цвята на 7 месеца са</p>

Price:  Лв5.00\";s:6:\"author\";s:13:\"nevshu@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Tue, 18 Mar 2014 11:04:52 +0100\";s:7:\"summary\";s:489:\"\"9_diamond_ring_1.jpg\"

Posted by: nevenar

Description: <p>Растенията са от семки и са с каудекс в момента разполагам с два цвята на 7 месеца са</p>

Price:  Лв5.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1395137092;}i:8;a:7:{s:5:\"title\";s:20:\"БУГЕНВИЛЕИ\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1922\";s:11:\"description\";s:1004:\"\"P1012306.jpg\"

Posted by: Ilka

Description: <p>Бугeнвилеите цъфтят от април-май до късна есен.Не са капризни-искат редовно поливане през горещите дни и по-оскъдно през зимата,ако са на хладно.Невероятно красиви,отрупват се целите в цвят!Предлагаме цъфнали растения.Височината е различна,над 25 см.Постоянна наличност!</p> <p>За поръчки:</p> <p>0885757614-Маргарита Михайлова</p> <p>Skype: ilka_ilieva</p> <p>email: &nbsp;ilkamilieva@abv.bg</p>

Price:  Лв15.00\";s:6:\"author\";s:18:\"ilkamilieva@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Sun, 16 Mar 2014 11:46:24 +0100\";s:7:\"summary\";s:1004:\"\"P1012306.jpg\"

Posted by: Ilka

Description: <p>Бугeнвилеите цъфтят от април-май до късна есен.Не са капризни-искат редовно поливане през горещите дни и по-оскъдно през зимата,ако са на хладно.Невероятно красиви,отрупват се целите в цвят!Предлагаме цъфнали растения.Височината е различна,над 25 см.Постоянна наличност!</p> <p>За поръчки:</p> <p>0885757614-Маргарита Михайлова</p> <p>Skype: ilka_ilieva</p> <p>email: &nbsp;ilkamilieva@abv.bg</p>

Price:  Лв15.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1394966784;}i:9;a:7:{s:5:\"title\";s:51:\"хибискус тъмно розов кичест\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1921\";s:11:\"description\";s:398:\"\"IMG_8954.JPG\"

Posted by: nevenar

Description: <p>Растенията са от резници в момента са в цъфтеж !</p>

Price:  Лв7.00\";s:6:\"author\";s:13:\"nevshu@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Tue, 11 Mar 2014 22:48:03 +0100\";s:7:\"summary\";s:398:\"\"IMG_8954.JPG\"

Posted by: nevenar

Description: <p>Растенията са от резници в момента са в цъфтеж !</p>

Price:  Лв7.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1394574483;}i:10;a:7:{s:5:\"title\";s:50:\"стелеща се къпина без бодли\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1920\";s:11:\"description\";s:833:\"\"1566.jpg\"

Posted by: rebarkova

Description: <p>Предлагам засадени в съд малки къпини от сорт Торнфрии(стелеща се къпина без бодли)Насадени на постоянно място се нуждаят от опорна конструкция или оградна мрежа.Ще плододават от втората година на засаждане. На снимката са засадени 2бр срещуположно разположени растения.</p> <p>GSM 0988960272</p>

Price:  Лв5.00\";s:6:\"author\";s:16:\"rebarkova@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Thu, 06 Mar 2014 13:41:53 +0100\";s:7:\"summary\";s:833:\"\"1566.jpg\"

Posted by: rebarkova

Description: <p>Предлагам засадени в съд малки къпини от сорт Торнфрии(стелеща се къпина без бодли)Насадени на постоянно място се нуждаят от опорна конструкция или оградна мрежа.Ще плододават от втората година на засаждане. На снимката са засадени 2бр срещуположно разположени растения.</p> <p>GSM 0988960272</p>

Price:  Лв5.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1394109713;}i:11;a:7:{s:5:\"title\";s:92:\"Продавам водни лилии-бяла, червена, розова и жълта!\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1919\";s:11:\"description\";s:388:\"\"DSC00030.JPG\"

Posted by: didi_di3

Description: <p>Лилиите са на корени!</p> <p>GSM: 0888261765</p>

Price:  Лв15.00\";s:6:\"author\";s:20:\"didaivanova71@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Sun, 02 Mar 2014 14:29:24 +0100\";s:7:\"summary\";s:388:\"\"DSC00030.JPG\"

Posted by: didi_di3

Description: <p>Лилиите са на корени!</p> <p>GSM: 0888261765</p>

Price:  Лв15.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1393766964;}i:12;a:7:{s:5:\"title\";s:22:\"алстромерия\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1918\";s:11:\"description\";s:828:\"\"IMG_2303.JPG\"

Posted by: dima

Description: <p><span style="font-size: 10.0pt; line-height: 115%; font-family: &quot;Times New Roman&quot;,&quot;serif&quot;; mso-fareast-font-family: &quot;Times New Roman&quot;; mso-ansi-language: BG; mso-fareast-language: BG; mso-bidi-language: AR-SA;">Алстромерия / цветя за градина или саксия/ 4 лева коренище&nbsp; Заплащане: наложен платеж. Доставка&nbsp; с куриерска фирма </span></p>

Price:  Лв4.00\";s:6:\"author\";s:13:\"dimajs@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Tue, 25 Feb 2014 16:46:07 +0100\";s:7:\"summary\";s:828:\"\"IMG_2303.JPG\"

Posted by: dima

Description: <p><span style="font-size: 10.0pt; line-height: 115%; font-family: &quot;Times New Roman&quot;,&quot;serif&quot;; mso-fareast-font-family: &quot;Times New Roman&quot;; mso-ansi-language: BG; mso-fareast-language: BG; mso-bidi-language: AR-SA;">Алстромерия / цветя за градина или саксия/ 4 лева коренище&nbsp; Заплащане: наложен платеж. Доставка&nbsp; с куриерска фирма </span></p>

Price:  Лв4.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1393343167;}i:13;a:7:{s:5:\"title\";s:32:\"РОЗИ в контейнери\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1917\";s:11:\"description\";s:3338:\"\"81.jpg\"

Posted by: niknak560

Description: <p style="color: #4d4d4d; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; line-height: 18px;"><span style="font-weight: inherit; font-size: inherit; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; line-height: inherit; color: #888888;">Корени засадени в кофички , което гарантира 100 % прихващане при засаждане в градината по всяко време , понеже не се разкъсват корените.<span style="font-weight: inherit; font-size: inherit; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; line-height: inherit; color: #ff9900;">&nbsp;</span></span>Розата цъфти непрекъснато от май до октомври, като цветовете са тъмно червени, дълготрайни, с фин аромат.Клоните рози са с малко бодли , а дръжките с цвят са дълги и &nbsp;без бодли. Подходящи са за &bdquo;рязан цвят&rdquo;.</p> <p style="color: #4d4d4d; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; line-height: 18px;"><span style="font-weight: inherit; font-size: inherit; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; line-height: inherit; color: #ff6600;">При офериране ми напишете на лични пълен пощенски адрес и тел.Изпращам &nbsp;по ПОЩАТА с избрания от Вас вариант:</span><span style="font-weight: inherit; font-size: inherit; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; line-height: inherit; color: #008000;">&nbsp;1 - предварително плащане на сумата за цветята, а пътните се поемат от продавача;</span><span style="font-weight: inherit; font-size: inherit; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; line-height: inherit; color: #ff6600;">&nbsp;2 - с наложен платеж : сумата за цветята 5 лв. за пътни и се заплащат от купувача.</span><span style="font-weight: inherit; font-size: inherit; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; line-height: inherit; color: #0000ff;">За поръчки на стойност под 10 лв. - само с предварително плащане на сумата за цветята 3 лв. за пътни.</span></p>

Price:  Лв9.00\";s:6:\"author\";s:21:\"ivanka_ilian4e@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Mon, 24 Feb 2014 20:25:38 +0100\";s:7:\"summary\";s:3338:\"\"81.jpg\"

Posted by: niknak560

Description: <p style="color: #4d4d4d; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; line-height: 18px;"><span style="font-weight: inherit; font-size: inherit; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; line-height: inherit; color: #888888;">Корени засадени в кофички , което гарантира 100 % прихващане при засаждане в градината по всяко време , понеже не се разкъсват корените.<span style="font-weight: inherit; font-size: inherit; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; line-height: inherit; color: #ff9900;">&nbsp;</span></span>Розата цъфти непрекъснато от май до октомври, като цветовете са тъмно червени, дълготрайни, с фин аромат.Клоните рози са с малко бодли , а дръжките с цвят са дълги и &nbsp;без бодли. Подходящи са за &bdquo;рязан цвят&rdquo;.</p> <p style="color: #4d4d4d; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; line-height: 18px;"><span style="font-weight: inherit; font-size: inherit; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; line-height: inherit; color: #ff6600;">При офериране ми напишете на лични пълен пощенски адрес и тел.Изпращам &nbsp;по ПОЩАТА с избрания от Вас вариант:</span><span style="font-weight: inherit; font-size: inherit; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; line-height: inherit; color: #008000;">&nbsp;1 - предварително плащане на сумата за цветята, а пътните се поемат от продавача;</span><span style="font-weight: inherit; font-size: inherit; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; line-height: inherit; color: #ff6600;">&nbsp;2 - с наложен платеж : сумата за цветята 5 лв. за пътни и се заплащат от купувача.</span><span style="font-weight: inherit; font-size: inherit; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; line-height: inherit; color: #0000ff;">За поръчки на стойност под 10 лв. - само с предварително плащане на сумата за цветята 3 лв. за пътни.</span></p>

Price:  Лв9.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1393269938;}i:14;a:7:{s:5:\"title\";s:27:\"СМОКИНИ-корени\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1916\";s:11:\"description\";s:3394:\"\"1.jpg\"

Posted by: niknak560

Description: <p style="color: #4d4d4d; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 13px; margin: 0cm 0cm 0.0001pt; line-height: 15.05pt;"><span style="font-size: 10pt; font-family: inherit; color: #888888; border: 1pt none windowtext; padding: 0cm;"><span style="font-size: small; color: #444444; font-family: arial, sans-serif; line-height: 16.1200008392334px;">Резници за вкореняване по 1,50 лв. за резник или 10 лв. за вече разлистващ се&nbsp;</span><span style="font-size: small; font-weight: bold; color: #444444; font-family: arial, sans-serif; line-height: 16.1200008392334px;">корен</span><span style="font-size: small; color: #444444; font-family: arial, sans-serif; line-height: 16.1200008392334px;">&nbsp;засаден в кофичка , което гарантира 100</span>&nbsp;% прихващане при засаждане в градината по всяко време , понеже не се разкъсват корените. Може да се отглежда на закрито , като в стайни условия смокинята има плодове</span><span style="font-size: 9pt; font-family: Tahoma; color: black;">&nbsp;</span><span style="font-size: 9pt; font-family: Tahoma; color: #888888;">от май до декември</span><span style="font-size: 10pt; font-family: inherit; color: #888888; border: 1pt none windowtext; padding: 0cm;">.</span><span style="font-size: 8.5pt; font-family: Verdana; color: black;"></span></p> <p style="color: #4d4d4d; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 13px; margin: 0cm 0cm 0.0001pt; line-height: 15.05pt;"><span style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 18px;">При офериране ми напишете на лични пълен пощенски адрес и тел.Изпращам &nbsp;по ПОЩАТА с избрания от Вас вариант:</span><span style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 18px; color: #008000;">&nbsp;1 - предварително плащане на сумата за цветята, а пътните се поемат от продавача;</span><span style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 18px;">&nbsp;2 - с наложен платеж : сумата за цветята 5 лв. за пътни и се заплащат от купувача.</span><span style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 18px; color: #0000ff;">За поръчки на стойност под 10 лв. - само с предварително плащане на сумата за цветята 3 лв. за пътни.</span></p>

Price:  Лв10.00\";s:6:\"author\";s:21:\"ivanka_ilian4e@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Mon, 24 Feb 2014 20:21:37 +0100\";s:7:\"summary\";s:3394:\"\"1.jpg\"

Posted by: niknak560

Description: <p style="color: #4d4d4d; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 13px; margin: 0cm 0cm 0.0001pt; line-height: 15.05pt;"><span style="font-size: 10pt; font-family: inherit; color: #888888; border: 1pt none windowtext; padding: 0cm;"><span style="font-size: small; color: #444444; font-family: arial, sans-serif; line-height: 16.1200008392334px;">Резници за вкореняване по 1,50 лв. за резник или 10 лв. за вече разлистващ се&nbsp;</span><span style="font-size: small; font-weight: bold; color: #444444; font-family: arial, sans-serif; line-height: 16.1200008392334px;">корен</span><span style="font-size: small; color: #444444; font-family: arial, sans-serif; line-height: 16.1200008392334px;">&nbsp;засаден в кофичка , което гарантира 100</span>&nbsp;% прихващане при засаждане в градината по всяко време , понеже не се разкъсват корените. Може да се отглежда на закрито , като в стайни условия смокинята има плодове</span><span style="font-size: 9pt; font-family: Tahoma; color: black;">&nbsp;</span><span style="font-size: 9pt; font-family: Tahoma; color: #888888;">от май до декември</span><span style="font-size: 10pt; font-family: inherit; color: #888888; border: 1pt none windowtext; padding: 0cm;">.</span><span style="font-size: 8.5pt; font-family: Verdana; color: black;"></span></p> <p style="color: #4d4d4d; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 13px; margin: 0cm 0cm 0.0001pt; line-height: 15.05pt;"><span style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 18px;">При офериране ми напишете на лични пълен пощенски адрес и тел.Изпращам &nbsp;по ПОЩАТА с избрания от Вас вариант:</span><span style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 18px; color: #008000;">&nbsp;1 - предварително плащане на сумата за цветята, а пътните се поемат от продавача;</span><span style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 18px;">&nbsp;2 - с наложен платеж : сумата за цветята 5 лв. за пътни и се заплащат от купувача.</span><span style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 18px; color: #0000ff;">За поръчки на стойност под 10 лв. - само с предварително плащане на сумата за цветята 3 лв. за пътни.</span></p>

Price:  Лв10.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1393269697;}i:15;a:7:{s:5:\"title\";s:18:\"АГЛАОНЕМА\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1915\";s:11:\"description\";s:596:\"\"\"

Posted by: kokona888

Description: <p><span><span class="null">АГЛАОНЕМА </span></span><span><span class="null">В постоянна бяла саксия с размери 20х20х21см.торфена смес с перлит.Самото растение е 45см. </span></span></p>

Price:  Лв20.00\";s:6:\"author\";s:22:\"kasmetliika1958@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Sat, 22 Feb 2014 18:16:58 +0100\";s:7:\"summary\";s:596:\"\"\"

Posted by: kokona888

Description: <p><span><span class="null">АГЛАОНЕМА </span></span><span><span class="null">В постоянна бяла саксия с размери 20х20х21см.торфена смес с перлит.Самото растение е 45см. </span></span></p>

Price:  Лв20.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1393089418;}i:16;a:7:{s:5:\"title\";s:25:\"китайска роза\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1914\";s:11:\"description\";s:280:\"\"10022014053.jpg\"

Posted by: rusalka78

Price:  Лв25.00\";s:6:\"author\";s:16:\"marina96@mail.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Sat, 22 Feb 2014 08:59:23 +0100\";s:7:\"summary\";s:280:\"\"10022014053.jpg\"

Posted by: rusalka78

Price:  Лв25.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1393055963;}i:17;a:7:{s:5:\"title\";s:25:\"китайска роза\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1913\";s:11:\"description\";s:279:\"\"10022014050.jpg\"

Posted by: rusalka78

Price:  Лв5.00\";s:6:\"author\";s:16:\"marina96@mail.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Sat, 22 Feb 2014 08:53:36 +0100\";s:7:\"summary\";s:279:\"\"10022014050.jpg\"

Posted by: rusalka78

Price:  Лв5.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1393055616;}i:18;a:7:{s:5:\"title\";s:18:\"сингониум\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1912\";s:11:\"description\";s:280:\"\"10022014054.jpg\"

Posted by: rusalka78

Price:  Лв20.00\";s:6:\"author\";s:16:\"marina96@mail.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Sat, 22 Feb 2014 08:51:45 +0100\";s:7:\"summary\";s:280:\"\"10022014054.jpg\"

Posted by: rusalka78

Price:  Лв20.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1393055505;}i:19;a:7:{s:5:\"title\";s:10:\"фикус\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1911\";s:11:\"description\";s:280:\"\"10022014052.jpg\"

Posted by: rusalka78

Price:  Лв45.00\";s:6:\"author\";s:16:\"marina96@mail.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Sat, 22 Feb 2014 08:49:51 +0100\";s:7:\"summary\";s:280:\"\"10022014052.jpg\"

Posted by: rusalka78

Price:  Лв45.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1393055391;}i:20;a:7:{s:5:\"title\";s:35:\"Продавам Бенджамин\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1910\";s:11:\"description\";s:695:\"\"IMG_9427.JPG\"

Posted by: Mira

Description: <p>Бенджаминът е отглеждан грижливо, короната &nbsp;му е плътна и в различна украска. Стъблото е &nbsp;право, без изкривявания, добре поддържан и наторяван с височина 2.30м. Би бил прекрасна украса за вашия дом :)&nbsp;</p>

Price:  Лв600.00\";s:6:\"author\";s:27:\"miroslava.stefchova@mail.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Sun, 16 Feb 2014 16:58:55 +0100\";s:7:\"summary\";s:695:\"\"IMG_9427.JPG\"

Posted by: Mira

Description: <p>Бенджаминът е отглеждан грижливо, короната &nbsp;му е плътна и в различна украска. Стъблото е &nbsp;право, без изкривявания, добре поддържан и наторяван с височина 2.30м. Би бил прекрасна украса за вашия дом :)&nbsp;</p>

Price:  Лв600.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1392566335;}i:21;a:7:{s:5:\"title\";s:28:\"Семена на цветя\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1909\";s:11:\"description\";s:2620:\"\"Tithonia_1.jpg\"

Posted by: lubitel

Description: <p><span style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 18px; color: #4d4d4d;">Семена:</span></p> <p><span style="color: #4d4d4d; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 18px;">&nbsp;</span><span style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 18px; color: #333333;">Tithonia Speciosa Rotundifolia &nbsp;- 20&nbsp;<span style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: inherit; font-size: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; line-height: inherit;">семена</span>-2.50лв</span></p> <p><span style="color: #4d4d4d; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 18px;">Asparagus Densiflorus Mazeppa-5&nbsp;семена- 2.50лв;</span></p> <p><span style="color: #4d4d4d; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 18px;">Каперси "</span><span style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 18px; color: #333333;">Capparis Spinosa" 10бр - 2.50лв</span></p> <p style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 18px; color: #4d4d4d;">Пасифлора "<span style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: inherit; font-size: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; line-height: inherit; color: #333333;">Passiflora Mollisima"&nbsp;</span><span style="color: #333333; font-family: inherit; font-size: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; line-height: inherit;">-5 семена- &nbsp;2.50лв</span></p> <p><span style="color: #4d4d4d; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 18px;"><br /></span></p>

Price:  Лв2.50\";s:6:\"author\";s:16:\"tedi_flow@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Thu, 06 Feb 2014 13:49:06 +0100\";s:7:\"summary\";s:2620:\"\"Tithonia_1.jpg\"

Posted by: lubitel

Description: <p><span style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 18px; color: #4d4d4d;">Семена:</span></p> <p><span style="color: #4d4d4d; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 18px;">&nbsp;</span><span style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 18px; color: #333333;">Tithonia Speciosa Rotundifolia &nbsp;- 20&nbsp;<span style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: inherit; font-size: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; line-height: inherit;">семена</span>-2.50лв</span></p> <p><span style="color: #4d4d4d; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 18px;">Asparagus Densiflorus Mazeppa-5&nbsp;семена- 2.50лв;</span></p> <p><span style="color: #4d4d4d; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 18px;">Каперси "</span><span style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 18px; color: #333333;">Capparis Spinosa" 10бр - 2.50лв</span></p> <p style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 18px; color: #4d4d4d;">Пасифлора "<span style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: inherit; font-size: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; line-height: inherit; color: #333333;">Passiflora Mollisima"&nbsp;</span><span style="color: #333333; font-family: inherit; font-size: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; line-height: inherit;">-5 семена- &nbsp;2.50лв</span></p> <p><span style="color: #4d4d4d; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 18px;"><br /></span></p>

Price:  Лв2.50\";s:14:\"date_timestamp\";i:1391690946;}i:22;a:7:{s:5:\"title\";s:44:\"ПРОДАВАМ ФИНИКОВА ПАЛМА\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1908\";s:11:\"description\";s:308:\"\"PICT0019.JPG\"

Posted by: ivailo

Description: <html />

Price:  Лв100.00\";s:6:\"author\";s:19:\"divikrasiv83@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Wed, 05 Feb 2014 21:23:34 +0100\";s:7:\"summary\";s:308:\"\"PICT0019.JPG\"

Posted by: ivailo

Description: <html />

Price:  Лв100.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1391631814;}i:23;a:7:{s:5:\"title\";s:29:\"продавам кактус\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1907\";s:11:\"description\";s:329:\"\"SAM_2252.JPG\"

Posted by: доника колева

Description: 2,60 метра

Price:  Лв400.00\";s:6:\"author\";s:17:\"donikoleva@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Sun, 02 Feb 2014 07:41:50 +0100\";s:7:\"summary\";s:329:\"\"SAM_2252.JPG\"

Posted by: доника колева

Description: 2,60 метра

Price:  Лв400.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1391323310;}i:24;a:7:{s:5:\"title\";s:14:\"еухарис\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1906\";s:11:\"description\";s:368:\"\"\"

Posted by: elenagsh

Description: <p>търся луковица или малко растение еухарис на разумна цена или срещу размяна.</p>\";s:6:\"author\";s:17:\"elena_g_sh@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Tue, 21 Jan 2014 07:53:34 +0100\";s:7:\"summary\";s:368:\"\"\"

Posted by: elenagsh

Description: <p>търся луковица или малко растение еухарис на разумна цена или срещу размяна.</p>\";s:14:\"date_timestamp\";i:1390287214;}i:25;a:7:{s:5:\"title\";s:20:\"Ехмея / Aechmea\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1905\";s:11:\"description\";s:339:\"\"az_3461.jpg\"

Posted by: elenagsh

Description: <p>за луковица или малко растение еухарис</p>\";s:6:\"author\";s:17:\"elena_g_sh@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Mon, 06 Jan 2014 07:53:39 +0100\";s:7:\"summary\";s:339:\"\"az_3461.jpg\"

Posted by: elenagsh

Description: <p>за луковица или малко растение еухарис</p>\";s:14:\"date_timestamp\";i:1388991219;}i:26;a:7:{s:5:\"title\";s:69:\"бегоний,афеландра,дифенбахия,циперус\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1904\";s:11:\"description\";s:345:\"\"az_007.jpg\"

Posted by: elenagsh

Description: <p>в зависимост от вида</p>

Price:  Лв8.00\";s:6:\"author\";s:17:\"elena_g_sh@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Mon, 06 Jan 2014 07:37:27 +0100\";s:7:\"summary\";s:345:\"\"az_007.jpg\"

Posted by: elenagsh

Description: <p>в зависимост от вида</p>

Price:  Лв8.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1388990247;}i:27;a:7:{s:5:\"title\";s:18:\"трилисник\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1903\";s:11:\"description\";s:325:\"\"az_001.jpg\"

Posted by: elenagsh

Description: <p>трилисник</p>

Price:  Лв3.00\";s:6:\"author\";s:17:\"elena_g_sh@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Mon, 06 Jan 2014 07:33:40 +0100\";s:7:\"summary\";s:325:\"\"az_001.jpg\"

Posted by: elenagsh

Description: <p>трилисник</p>

Price:  Лв3.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1388990020;}i:28;a:7:{s:5:\"title\";s:20:\"Ехмея / Aechmea\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1902\";s:11:\"description\";s:349:\"\"az_344.jpg\"

Posted by: elenagsh

Description: <p>ехмея,висока около30 см.</p>

Price:  Лв6.00\";s:6:\"author\";s:17:\"elena_g_sh@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Mon, 06 Jan 2014 07:31:49 +0100\";s:7:\"summary\";s:349:\"\"az_344.jpg\"

Posted by: elenagsh

Description: <p>ехмея,висока около30 см.</p>

Price:  Лв6.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1388989909;}i:29;a:7:{s:5:\"title\";s:16:\"Продавам\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1901\";s:11:\"description\";s:559:\"\"39112247_1_800x600.jpg\"

Posted by: Силвана

Description: <p>Продавам &nbsp;фикус Бенджамин висок над 2.20 м. добре оформена корона. На 10 год. , отглеждан с много любов и старание.</p>

Price:  Лв400.00\";s:6:\"author\";s:18:\"silvana.ita@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Sat, 04 Jan 2014 17:09:29 +0100\";s:7:\"summary\";s:559:\"\"39112247_1_800x600.jpg\"

Posted by: Силвана

Description: <p>Продавам &nbsp;фикус Бенджамин висок над 2.20 м. добре оформена корона. На 10 год. , отглеждан с много любов и старание.</p>

Price:  Лв400.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1388851769;}i:30;a:7:{s:5:\"title\";s:75:\"Календар "Екзотични цветя" - рисуван\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1900\";s:11:\"description\";s:737:\"\"Calendar_preview_2014.jpg\"

Posted by: mi1234

Description: <p>Това са моите традиционни календари с ръчно рисувани цветя - тиражът е ограничен само в 20 броя. 13 цветни страници изрисувани от мен. Тази година темата е "Екзотичн цветя"!</p> <p>Надявам се да ви харесат :)</p>

Price:  Лв20.00\";s:6:\"author\";s:11:\"ghik@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Sun, 29 Dec 2013 09:24:17 +0100\";s:7:\"summary\";s:737:\"\"Calendar_preview_2014.jpg\"

Posted by: mi1234

Description: <p>Това са моите традиционни календари с ръчно рисувани цветя - тиражът е ограничен само в 20 броя. 13 цветни страници изрисувани от мен. Тази година темата е "Екзотичн цветя"!</p> <p>Надявам се да ви харесат :)</p>

Price:  Лв20.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1388305457;}i:31;a:7:{s:5:\"title\";s:18:\"лавандула\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1899\";s:11:\"description\";s:389:\"\"\"

Posted by: polito78

Description: <p>снопчета лавандула сорт Севтополис - 50 стръка в сноп - 5 лв. снопче</p>

Price:  Лв5.00\";s:6:\"author\";s:17:\"pufelina78@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Wed, 18 Dec 2013 21:17:23 +0100\";s:7:\"summary\";s:389:\"\"\"

Posted by: polito78

Description: <p>снопчета лавандула сорт Севтополис - 50 стръка в сноп - 5 лв. снопче</p>

Price:  Лв5.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1387397843;}i:32;a:7:{s:5:\"title\";s:46:\"Продавам фикус бенджамин\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1898\";s:11:\"description\";s:229:\"\"\"

Posted by: emi_petia

Price:  Лв50.00\";s:6:\"author\";s:16:\"emi_petia@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Wed, 27 Nov 2013 19:31:29 +0100\";s:7:\"summary\";s:229:\"\"\"

Posted by: emi_petia

Price:  Лв50.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1385577089;}i:33;a:7:{s:5:\"title\";s:46:\"Продавам фикус бенджамин\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1897\";s:11:\"description\";s:229:\"\"\"

Posted by: emi_petia

Price:  Лв50.00\";s:6:\"author\";s:16:\"emi_petia@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Tue, 26 Nov 2013 17:03:42 +0100\";s:7:\"summary\";s:229:\"\"\"

Posted by: emi_petia

Price:  Лв50.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1385481822;}i:34;a:7:{s:5:\"title\";s:46:\"Продавам фикус бенджамин\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1896\";s:11:\"description\";s:229:\"\"\"

Posted by: emi_petia

Price:  Лв50.00\";s:6:\"author\";s:16:\"emi_petia@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Tue, 26 Nov 2013 16:45:30 +0100\";s:7:\"summary\";s:229:\"\"\"

Posted by: emi_petia

Price:  Лв50.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1385480730;}i:35;a:7:{s:5:\"title\";s:40:\"Продавам фикус лирата\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1895\";s:11:\"description\";s:464:\"\"20131124_130013.jpg\"

Posted by: Асенова

Description: <p>Фикуса е около 180 см. висок и изглежда много добре! За контакт: 0885031335</p>

Price:  Лв250.00\";s:6:\"author\";s:17:\"k_assenova@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Tue, 26 Nov 2013 14:42:24 +0100\";s:7:\"summary\";s:464:\"\"20131124_130013.jpg\"

Posted by: Асенова

Description: <p>Фикуса е около 180 см. висок и изглежда много добре! За контакт: 0885031335</p>

Price:  Лв250.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1385473344;}i:36;a:7:{s:5:\"title\";s:74:\"Продавам цвете Бенджамин - високо 2,60 м. ...\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1894\";s:11:\"description\";s:331:\"\"20131201_141054.jpg\"

Posted by: deyan_md

Description: <html />

Price:  Лв250.00\";s:6:\"author\";s:24:\"deyan_damyanov@yahoo.com\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Tue, 26 Nov 2013 13:48:46 +0100\";s:7:\"summary\";s:331:\"\"20131201_141054.jpg\"

Posted by: deyan_md

Description: <html />

Price:  Лв250.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1385470126;}i:37;a:7:{s:5:\"title\";s:58:\"Продавам фикус бенджамин, зелен\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1893\";s:11:\"description\";s:534:\"\"20131123_132954.jpg\"

Posted by: Асенова

Description: <p>На 15 г., висок осоло 190 см., голяма корона, за голям хол, офис. Бонус - дяволски бръшлян в корените. Тел.: 0885031335</p>

Price:  Лв200.00\";s:6:\"author\";s:17:\"k_assenova@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Tue, 26 Nov 2013 10:27:32 +0100\";s:7:\"summary\";s:534:\"\"20131123_132954.jpg\"

Posted by: Асенова

Description: <p>На 15 г., висок осоло 190 см., голяма корона, за голям хол, офис. Бонус - дяволски бръшлян в корените. Тел.: 0885031335</p>

Price:  Лв200.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1385458052;}i:38;a:7:{s:5:\"title\";s:14:\"Мушкати\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1890\";s:11:\"description\";s:916:\"\"004_2_.JPG\"

Posted by: lubitel

Description: <pre>Мушкат -<strong>Horizon Ripples-</strong> <strong>4,50лв</strong>/пъстроцветно/</pre> <pre>Мушкат- Geranium \'<strong>Horizon Pink Meteor</strong>\' F1 Hybrid-<strong>5,50лв</strong>/оранжево/</pre> <pre>Мушкат-<span style="color: #386145; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12.222222328186035px; line-height: 17.98611068725586px; white-space: normal;"><strong>Moulin Rouge</strong>- <strong>4лв/червено/</strong></span></pre>

Price:  Лв4.50\";s:6:\"author\";s:16:\"tedi_flow@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Tue, 19 Nov 2013 18:52:10 +0100\";s:7:\"summary\";s:916:\"\"004_2_.JPG\"

Posted by: lubitel

Description: <pre>Мушкат -<strong>Horizon Ripples-</strong> <strong>4,50лв</strong>/пъстроцветно/</pre> <pre>Мушкат- Geranium \'<strong>Horizon Pink Meteor</strong>\' F1 Hybrid-<strong>5,50лв</strong>/оранжево/</pre> <pre>Мушкат-<span style="color: #386145; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12.222222328186035px; line-height: 17.98611068725586px; white-space: normal;"><strong>Moulin Rouge</strong>- <strong>4лв/червено/</strong></span></pre>

Price:  Лв4.50\";s:14:\"date_timestamp\";i:1384883530;}i:39;a:7:{s:5:\"title\";s:18:\"Сукуленти\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1889\";s:11:\"description\";s:262:\"\"001_A.jpg\"

Posted by: lubitel

Price:  Лв350.00\";s:6:\"author\";s:16:\"tedi_flow@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Mon, 11 Nov 2013 22:40:30 +0100\";s:7:\"summary\";s:262:\"\"001_A.jpg\"

Posted by: lubitel

Price:  Лв350.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1384206030;}i:40;a:7:{s:5:\"title\";s:33:\"№ 5 aloinopsis spathulata 5лв\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1888\";s:11:\"description\";s:522:\"\"DSC056441.JPG\"

Posted by: debel65

Description: <p><span id="fbPhotoSnowliftCaption" class="fbPhotosPhotoCaption"><span class="hasCaption">Растението на снимката D=5см</span></span></p>

Price:  Лв5.00\";s:6:\"author\";s:16:\"harpia_55@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Sat, 02 Nov 2013 06:03:07 +0100\";s:7:\"summary\";s:522:\"\"DSC056441.JPG\"

Posted by: debel65

Description: <p><span id="fbPhotoSnowliftCaption" class="fbPhotosPhotoCaption"><span class="hasCaption">Растението на снимката D=5см</span></span></p>

Price:  Лв5.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1383368587;}i:41;a:7:{s:5:\"title\";s:29:\"№ 4 weingartia lanata 5лв\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1887\";s:11:\"description\";s:528:\"\"DSC05811.JPG\"

Posted by: debel65

Description: <h5 class="uiStreamMessage userContentWrapper"><span class="messageBody"><span class="userContent">Растението на снимката D=5см</span></span></h5>

Price:  Лв5.00\";s:6:\"author\";s:16:\"harpia_55@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Sat, 02 Nov 2013 05:51:06 +0100\";s:7:\"summary\";s:528:\"\"DSC05811.JPG\"

Posted by: debel65

Description: <h5 class="uiStreamMessage userContentWrapper"><span class="messageBody"><span class="userContent">Растението на снимката D=5см</span></span></h5>

Price:  Лв5.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1383367866;}i:42;a:7:{s:5:\"title\";s:31:\"№ 3 titanopsis calcarea 5лв\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1886\";s:11:\"description\";s:601:\"\"1382407_634132746638018_267401177_n.jpg\"

Posted by: debel65

Description: <p><span id="fbPhotoSnowliftCaption" class="fbPhotosPhotoCaption"><span class="hasCaption">Растението на снимката D=5 см</span></span></p>

Price:  Лв5.00\";s:6:\"author\";s:16:\"harpia_55@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Sat, 02 Nov 2013 04:58:30 +0100\";s:7:\"summary\";s:601:\"\"1382407_634132746638018_267401177_n.jpg\"

Posted by: debel65

Description: <p><span id="fbPhotoSnowliftCaption" class="fbPhotosPhotoCaption"><span class="hasCaption">Растението на снимката D=5 см</span></span></p>

Price:  Лв5.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1383364710;}i:43;a:7:{s:5:\"title\";s:22:\"№ 2 hoya bella 5лв\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1885\";s:11:\"description\";s:593:\"\"1378332_635528313165128_695352976_n.jpg\"

Posted by: debel65

Description: <p><span id="fbPhotoSnowliftCaption" class="fbPhotosPhotoCaption"><span class="hasCaption">Растение с височина 25см</span></span></p>

Price:  Лв5.00\";s:6:\"author\";s:16:\"harpia_55@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Sat, 02 Nov 2013 04:55:51 +0100\";s:7:\"summary\";s:593:\"\"1378332_635528313165128_695352976_n.jpg\"

Posted by: debel65

Description: <p><span id="fbPhotoSnowliftCaption" class="fbPhotosPhotoCaption"><span class="hasCaption">Растение с височина 25см</span></span></p>

Price:  Лв5.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1383364551;}i:44;a:7:{s:5:\"title\";s:26:\"№ 1 hoya carnosaи 5лв\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1884\";s:11:\"description\";s:593:\"\"1380059_635530789831547_397530184_n.jpg\"

Posted by: debel65

Description: <p><span id="fbPhotoSnowliftCaption" class="fbPhotosPhotoCaption"><span class="hasCaption">Растение с височина 25см</span></span></p>

Price:  Лв5.00\";s:6:\"author\";s:16:\"harpia_55@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Sat, 02 Nov 2013 04:51:35 +0100\";s:7:\"summary\";s:593:\"\"1380059_635530789831547_397530184_n.jpg\"

Posted by: debel65

Description: <p><span id="fbPhotoSnowliftCaption" class="fbPhotosPhotoCaption"><span class="hasCaption">Растение с височина 25см</span></span></p>

Price:  Лв5.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1383364295;}i:45;a:7:{s:5:\"title\";s:27:\"ИРИС - перуника\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1882\";s:11:\"description\";s:503:\"\"images1.jpeg\"

Posted by: petytaneva

Description: <p>Предлагам ириса с корен,грудка и зелени листа.Ако се засади сега в градината,няма опасност да измръзне.</p>

Price:  Лв5.00\";s:6:\"author\";s:17:\"petytaneva@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Thu, 31 Oct 2013 13:56:59 +0100\";s:7:\"summary\";s:503:\"\"images1.jpeg\"

Posted by: petytaneva

Description: <p>Предлагам ириса с корен,грудка и зелени листа.Ако се засади сега в градината,няма опасност да измръзне.</p>

Price:  Лв5.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1383224219;}i:46;a:7:{s:5:\"title\";s:10:\"Хоста\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1881\";s:11:\"description\";s:622:\"\"2013-04-19_12_35_46.jpg\"

Posted by: petytaneva

Description: <p>Хостата е на корен,голям и стабилен.Листата които ги има в момента,ще паднат и на пролет след раззеленяването ще цъфнат.При условие че се засадят сега.</p>

Price:  Лв4.00\";s:6:\"author\";s:17:\"petytaneva@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Thu, 31 Oct 2013 13:41:21 +0100\";s:7:\"summary\";s:622:\"\"2013-04-19_12_35_46.jpg\"

Posted by: petytaneva

Description: <p>Хостата е на корен,голям и стабилен.Листата които ги има в момента,ще паднат и на пролет след раззеленяването ще цъфнат.При условие че се засадят сега.</p>

Price:  Лв4.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1383223281;}i:47;a:7:{s:5:\"title\";s:27:\"Олеандър-зокум\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1880\";s:11:\"description\";s:610:\"\"2013-06-01_13_18_53.jpg\"

Posted by: petytaneva

Description: <p><strong>Олеандрите са доста големи и са в кофи.При изпращане ще са много обемисти и тежки,но може да се извадят и да се изпратят на корен.</strong></p>

Price:  Лв8.00\";s:6:\"author\";s:17:\"petytaneva@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Thu, 31 Oct 2013 13:17:44 +0100\";s:7:\"summary\";s:610:\"\"2013-06-01_13_18_53.jpg\"

Posted by: petytaneva

Description: <p><strong>Олеандрите са доста големи и са в кофи.При изпращане ще са много обемисти и тежки,но може да се извадят и да се изпратят на корен.</strong></p>

Price:  Лв8.00\";s:14:\"date_timestamp\";i:1383221864;}i:48;a:7:{s:5:\"title\";s:5:\"Tursq\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1878\";s:11:\"description\";s:305:\"\"\"

Posted by: rubi83

Description: <p>Tursq grudki gladioli i dalii na izgodna cena.za kontakti tel 0889861923-Radeva</p>\";s:6:\"author\";s:20:\"svetla_radeva@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Thu, 17 Oct 2013 13:53:53 +0100\";s:7:\"summary\";s:305:\"\"\"

Posted by: rubi83

Description: <p>Tursq grudki gladioli i dalii na izgodna cena.za kontakti tel 0889861923-Radeva</p>\";s:14:\"date_timestamp\";i:1382014433;}i:49;a:7:{s:5:\"title\";s:16:\"Razmqna na cvetq\";s:4:\"link\";s:50:\"http://cvetq.info/ppc/showproduct.php?product=1877\";s:11:\"description\";s:339:\"\"\"

Posted by: rubi83

Description: <p>Zamenqm paprat ili begoniq&nbsp; za zokum ili i&nbsp; dvete ako e golqm.za kontakti tel 0889861923-Radeva</p>\";s:6:\"author\";s:20:\"svetla_radeva@abv.bg\";s:7:\"pubdate\";s:31:\"Thu, 17 Oct 2013 13:52:36 +0100\";s:7:\"summary\";s:339:\"\"\"

Posted by: rubi83

Description: <p>Zamenqm paprat ili begoniq&nbsp; za zokum ili i&nbsp; dvete ako e golqm.za kontakti tel 0889861923-Radeva</p>\";s:14:\"date_timestamp\";i:1382014356;}}s:7:\"channel\";a:5:{s:5:\"title\";s:30:\"Размяна на цветя\";s:4:\"link\";s:21:\"http://cvetq.info/ppc\";s:13:\"lastbuilddate\";s:31:\"Wed, 23 Apr 2014 22:20:37 +0100\";s:9:\"generator\";s:17:\"FeedCreator 1.7.2\";s:7:\"tagline\";N;}s:9:\"textinput\";a:0:{}s:5:\"image\";a:0:{}s:9:\"feed_type\";s:3:\"RSS\";s:12:\"feed_version\";s:3:\"2.0\";s:8:\"encoding\";s:5:\"utf-8\";s:16:\"_source_encoding\";s:0:\"\";s:5:\"ERROR\";s:0:\"\";s:7:\"WARNING\";s:0:\"\";s:19:\"_CONTENT_CONSTRUCTS\";a:6:{i:0;s:7:\"content\";i:1;s:7:\"summary\";i:2;s:4:\"info\";i:3;s:5:\"title\";i:4;s:7:\"tagline\";i:5;s:9:\"copyright\";}s:16:\"_KNOWN_ENCODINGS\";a:3:{i:0;s:5:\"UTF-8\";i:1;s:8:\"US-ASCII\";i:2;s:10:\"ISO-8859-1\";}s:5:\"stack\";a:0:{}s:9:\"inchannel\";b:0;s:6:\"initem\";b:0;s:9:\"incontent\";b:0;s:11:\"intextinput\";b:0;s:7:\"inimage\";b:0;s:13:\"current_field\";s:0:\"\";s:17:\"current_namespace\";b:0;}

Заглавие

Градините Biltmore Estate в Южна Каролина

Здравей

Търсене ЕНЦИКЛОПЕДИЯ ЦВЕТЯ

Translate This Page

Други съвети

Още

Реклама

Последни коментари

Снимки на потребители

Анкета

Брояч

Онлайн

RSS Публикации

W3C Проверка

НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ

Големи Приятели

Tags