Цветята и Жената10 октомври 2009

СТАЙНИТЕ ЦВЕТЯ И ФЪН ШУЙ

Създадено от gradinar
събота 10 октомври 2009 - 15:53:07

fsh1.gifВ последно време увлечението по Фън Шуй е доста популярно. Старателно разместваме легла и гардероби, купуваме си вятърни чанове и огледала, закачаме ги в дома си с надеждата да променим живота си към по-добро. Дори ако подобни увлечения са ви чужди, никога не е излишно да се потърси рационално зърно в това учение. Още повече, че когато става дума за цветя, повечето от българките не можем да останем равнодушни. И освен радост за очите и душата, някои от най-популярните стайни цветя могат да ни помогнат да открием неочаквани личностни черти в харакатера си.

Мушкато, азалия, бегония помагат да постигнем личен успех и да закалим характера си. Мушкатото омекотява агресивната енергия, гнева и помага да развием чувство за хумор, а това е винаги полезно при всяко общуване.

Азалията е необходима на онези, които се страхуват да се заемат с отговорна работа. Влияейки подсъзнателно на човека, растението ще укрепи неговото чувство за увереност. Бегонията хармонизира общуването, не позволява разговорът да се превърне в бъбрене, дарява на бавните, трудно мислещи хора бързина и съобразителност.
Коментари Виж ощесъздай pdf с тази новина  изглед за печат

Автор: Михаил Петров
Преглеждания: 2243
Прочетено: 9132 пъти
Коментари чрез Facebook

Материалите в този сайт са със запазени авторски права. Използването им без посочване на активен линк към източника е незаконно.
Copyright © 2007 cvetq.info. Всички права запазени.
Theme by Xen