Други03 януари 2009

Правила за провеждане на градинско парти

Създадено от gradinar
събота 03 януари 2009 - 22:24:29

freesia.jpgПодготовката: Като за начало е добре да подготвите съседите.Това става, като се инвестира в няколко кутии шоколадови бонбони и се раздадат на хората живеещи около или в близост до партито. По този начин те ще са подготвени психически за събитието.

Мястото: Мястото трябва да е специално подбрано.Да не е задушно,да не е слънчево,да не се вижда прекалено много.Едно от главните и задължителни условия е да има скара.Хората: Най важния фактор.Не канете темерути,прекалено срамежливи хора.Алкохолици и простаци в крайния смисъл на думите също.Най-добрите Ви приятели трябва да присъстват.

Храната: Храната не трябва да е в изобилие , трябва да е разнообразна.За да не се занимавате постоянно със скарата ,организирайте състезание , предизвикайте гостите да помогнат.Направете това занимание забавно.

Напитките: Важен фактор е добре охладената бира.Като количество, трябва да е малко повече от много.Концентратите трябва да са за финалистите.До концентрата стигат само най-добрите.

Музиката: В началото музиката трябва да е тиха,не натрапчива,повдигаща настроението,подтикваща към употреба на напитки.След известно време с напредване на партито ,тя просто няма значение.

Подредбата: Важно е да има голяма маса.В зависимост от броя на хората,местата за сядане трябва да са разположени така ,че да може да се излиза бързо и безпрепятствено.

Домакинските прибори: Трябва да са от подходящ материал.Да не са ценни за собственика и да има много резервни.За да могат да се заместят бързо.

Почистването: В зависимост от предпочетените прибори има два варианта,вечерен и следобеден .При вечерния,всичко се натъпква в един по-голям плик и се изхвърля.Следобедния вариант е по-добър,процедурата е същата, разликата е че сте се наспали

И накрая: Направете с гостите си на тръгване,ясен,точен и конкретен план, кога ще е следващото парти.

Източник: gradinskiraboti.free.bg


Коментарисъздай pdf с тази новина  изглед за печат

Автор: Михаил Петров
Преглеждания: 2806
Прочетено: 5631 пъти
Коментари чрез Facebook

Материалите в този сайт са със запазени авторски права. Използването им без посочване на активен линк към източника е незаконно.
Copyright © 2007 cvetq.info. Всички права запазени.
Theme by Xen