|
Форум за цветя. Можете да получите всякакви съвети за отглеждането на цветя. Енциклопедия цветя - форум
РАЗМЯНА НА ЦВЕТЯ
раздел луковични
от mama Dani » 19 Мар 2009, 20:46
zamakat написа:Ей, Дани ,как успяваш винаги да вземеш мислите от моята глава и да ги изразиш по възможно най-точния и поетичен начин 
Ании, това ще да е, защото ви обичкам и мислим еднакво, щот сме малко зевзеци...  !Така беше и с Марчи! /ма къде е тая, ще взема накрая да дойда и да я натупам!  /:-p
-

mama Dani
- Експерт
-
от zamakat » 20 Мар 2009, 10:53
mama Dani написа:zamakat написа:Ей, Дани ,как успяваш винаги да вземеш мислите от моята глава и да ги изразиш по възможно най-точния и поетичен начин 
Ании, това ще да е, защото ви обичкам и мислим еднакво, щот сме малко зевзеци...  !Така беше и с Марчи! /ма къде е тая, ще взема накрая да дойда и да я натупам!  /:-p
Да бе-уж щеше да се обажда в неделя но не се обади по телефона
-

zamakat
- Експерт
-
от КалиД » 20 Мар 2009, 22:50
-

КалиД
- Експерт
-
от ndk » 21 Май 2009, 11:24
 Здравейте! Вече имам кокичета! Колегата, който обеща не ме е забравил! Искам да ви попитам - сега ли да ги посадя или да изчакам септември - октомври? Ще съм ви много благодарна Надя
-

ndk
- Малко цвете
-
от zamakat » 21 Май 2009, 13:48
ndk написа::) Здравейте! Вече имам кокичета! Колегата, който обеща не ме е забравил! Искам да ви попитам - сега ли да ги посадя или да изчакам септември - октомври? Ще съм ви много благодарна Надя
Обикновено пролетно цъфтящите се садят наесен,сега си почиват,но както и да постъпиш -няма да сбъркаш.Аз съм ги местила и пресаждала по всяко време и проблем с тях нямам.Аз ако бях сигурно щях да ги хвърля направо в земята щото до есента ще ги загубя.Прибирам ги на някое място, после забравям къде,утрепвам се после да ги търся и ги намирам чак напролет случайно,когато те трябва да цъфтят. 
-

zamakat
- Експерт
-
от ndk » 21 Май 2009, 13:59
Да и аз знам че пролетните луковици са наесен, но съм чула за кокичето че не обича много да се пипа. Та мисля - утре ще пътуваме за вилата - и събота да ги насадя.А пък така се зарадвах на лилиумите... Миналата пролет посадих два, които вече имаха по 1 цвят. Той прецъфтя, не пусна повече нищо, изсъхна и аз реших че съм го загубила. Тази пролет открих и двата се бяха подали около 10 см над земята, с едни целени листа - Супер! Ще ги снимам и дано успея да ги кача да ги видите - Имам и рози!!! Извинявайте сигурно съм досадна, но понеже около мен няма много цветари... гледам да си кажа! Поздрави на всички!
-

ndk
- Малко цвете
-
от zamakat » 21 Май 2009, 21:06
ndk написа:Да и аз знам че пролетните луковици са наесен, но съм чула за кокичето че не обича много да се пипа. Та мисля - утре ще пътуваме за вилата - и събота да ги насадя.А пък така се зарадвах на лилиумите... Миналата пролет посадих два, които вече имаха по 1 цвят. Той прецъфтя, не пусна повече нищо, изсъхна и аз реших че съм го загубила. Тази пролет открих и двата се бяха подали около 10 см над земята, с едни целени листа - Супер! Ще ги снимам и дано успея да ги кача да ги видите - Имам и рози!!! Извинявайте сигурно съм досадна, но понеже около мен няма много цветари... гледам да си кажа! Поздрави на всички!
Не се притеснявай, всички сме така. 
-

zamakat
- Експерт
-
от cvetar » 22 Яну 2015, 14:26
Ето ги и моите първи кокичета за 2015 година ! 
-

cvetar
- Първи модератор
-
Назад към ЛУКОВИЧНИ