Ще се впиша и тук защото ми е много кеф от моето "произведение на висшата архитектура и дизайн". В същност не се получи съвсем както ми се искаше, но с такива средства и материали разполагах
Ето схемите набързо начертани за по-прегледно

А ето и как изглежда в действителност към момента когато бях започнала да запролетявам цветята си тази година

За съжаление към момента все още не е завършен ... остана да поработя над визията. Също така някои елементи от снимката вече не съществуват и трансформирани в други мои идеи.
Като цяло идеята е съвкупност от цял куп други неща които съм видяла из нета и повечето дори не са свързани с цветята. За това немога да ви бъда полезна с линкове
Ако на някой му допада творението следва и описанието на материалите:
1. Стиропорени плоскости от тези дето санират сградите с дебелина 50мм ... бая строителни обекти обиколих докато си ги набавя защото гледах по възможност стените да са с най-малко снадки. От тях направих самата кашпа.
2. Летвички - аз лично нарязах на летви една табла от разковано легло и ги импрегнирах с лепило за обувки. Те Изпълняват функцията като рамата на автомобилите за да не се разкикерчат стиропорите.
3. Винкел - на мъж ми бяхя останали от остъклена тераса и рекох да не събират прах

Тях пък съм сложила за да обединя вертикалните летвички.
4. Покривен найлон - във всеки железарски магазин ги има- него сложих като пдложка за почвата ако случайно някъде по снадките не издържи да не се разпилее докато закърпя положението.
5. На края ще ви трябва и почва ... и растения
От мене толкова за сега .... Когато стане готова вече ще я фотна както си му е редът